Swissuite.nl maakt gebruik van cookies om de website goed te kunnen laten werken en te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Voor meer informatie, bekijk ons privacybeleid.

Bel voor meer informatie 024 3615480 |
info@swissuite.nl
F.A.Q.
U bent hier: Home / Support / Faq
F.A.Q.

Ik wil graag opstarten met SWIS Suite, welke stappen doorloop ik hiervoor?

Meer informatie leest u hierover op starten met SWIS Suite.

Welk aantal leerlingen voer ik in bij ‘aantal leerlingen’?

Bij het aantal leerlingen wordt uitgegaan van de oktobertelling. Het rapport ‘piramide’ baseert de resultaten op het totaal aantal leerlingen dat is ingevoerd.

Ik wil graag nieuwe gebruikers toevoegen, hoe doe ik dat?

Stuur de namen en e-mailadressen namens uw school naar info@swissuite.nl. Wij zorgen dat de contactpersonen een account krijgen. U ontvangt een bevestiging per mail met de inloggegevens van de nieuwe gebruiker. U kunt een overzicht van de gebruikers opvragen via de instellingen van SWIS Suite. Het toevoegen van een nieuwe gebruiker gaat altijd via uw facilitator.

Ik wil een aangepast velden toevoegen/wijzigen, hoe doe ik dat?

Het wijzigen van aangepaste velden kan eenvoudig via: Opties > Schoolinstellingen > Applicaties > SWIS > Aangepaste velden. Door hier op te klikken kan het aangepaste veld worden gewijzigd.

Het nieuwe schooljaar is gestart, hoe stel ik het aantal schooldagen in?

Via ‘Opties > ‘Schoolinstellingen’> ‘Kerngegevens’ kunt u het aantal schooldagen per maand aangeven. Het gaat hier om het aantal schooldagen dat de leerlingen aanwezig zijn. Het aantal inschrijvingen bij de school betreft het aantal leerlingen volgens de oktobertelling. Ook dit moet jaarlijks ingevoerd worden.

Ik wil een gedragsincident graag verwijderen, hoe doe ik dat?

Via ‘Opties’ > ‘Incident zoeken’. Zoek het incident en selecteer deze. Klik vervolgens op ‘verwijderen’.

Ik wil graag onderdelen toevoegen aan het incidentenformulier, kan dat?

Binnen SWIS Suite wordt een landelijke incidentenlijst gehanteerd. Het is wel altijd mogelijk om uw aangepaste velden te personaliseren. Dit zijn velden die per school in te stellen zijn. Zie voor meer informatie ‘aangepaste velden toevoegen/wijzigen’ of zie ook hoofdstuk 7 van de gebruikershandleiding.

Ik ben mijn gebruikersnaam/wachtwoord vergeten

Ga naar https://app.swissuite.nl en klik op ‘wachtwoord vergeten’. Voer uw gebruikersnaam in, dit is uw school e-mailadres. U ontvangt een mail met een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Bent u niet bekend met uw school e-mailadres? Neem dan contact op met uw facilitator.

Staat uw vraag er niet bij?

Neem contact op met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder.