Swissuite.nl maakt gebruik van cookies om de website goed te kunnen laten werken en te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Voor meer informatie, bekijk ons privacybeleid.

Bel voor meer informatie 024 3615480 |
info@swissuite.nl
Starten
U bent hier: Home / Licentie / Starten
Starten

Starten met SWIS Suite

Als u gaat starten met SWIS Suite op uw school doorloopt u eerst een aantal stappen.

1. Inschrijven

Voordat u start met SWIS dient u een aantal gegevens door te geven via de inschrijflijst. Deze inschrijflijst retourneert u aan info@swissuite.nl. Naast de algemene gegevens voor de school om het account in te richten, wordt ingevuld wie er gedragsincidenten gaan registreren (gebruikers) en wie de data gaan benutten voor interventies (deelnemers training). Doorgaans volgt het gedragsteam de SWIS Suite training en zijn er een of meerdere data-managers.

2. Licentie SWIS Suite

Nadat u de inschrijflijst heeft geretourneerd wordt de offerte opgemaakt. Als we deze ondertekend hebben ontvangen, nemen wij contact met u op om een datum voor de training te plannen. Hier vindt u een voorbeeldofferte.

3. Training in het gebruik van SWIS Suite

De facilitators trainen scholen om optimaal gebruik te kunnen maken van SWIS Suite. In de SWIS training krijgt u achtergrondkennis over data gestuurde besluitvorming. Bovendien krijgt u meer inzicht in de gedragsincidentenregistratie en het opvragen van gedetailleerde gedragsrapporten. Na afronding van de training kan de school direct aan de slag met SWIS Suite. Er zijn verschillende trainingsvormen, zowel op locatie als op afstand. Meer informatie over SWIS training.