Swissuite.nl maakt gebruik van cookies om de website goed te kunnen laten werken en te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Voor meer informatie, bekijk ons privacybeleid.

Bel voor meer informatie 024 3615480 |
info@swissuite.nl
I-SWIS
U bent hier: Home / Swis suite / I swis
I-SWIS

I-SWIS richt zich op leerlingen in de rode laag, kinderen die risicovol gedrag laten zien. Binnen I-SWIS worden individuele doelen opgezet met als doel om inzicht te krijgen in specifieke individuele gedragsvraagstukken. In I-SWIS kunt u de naam van het criterium noteren, de beschrijving, meetniveau (bijv. punten, turven, gemiddelde) de lesuren en het te behalen doel. Tevens biedt I-SWIS de mogelijkheid om persoonlijke documenten te uploaden. Teams coördineren de ontwikkeling van de leerling op één plek en controleren de getrouwheid aan het plan.

Leerlingendossier

Teams kunnen I-SWIS aan het dossier van elke leerling aanpassen om de specifieke resultaten van een leerling en de algemene getrouwe uitvoering van het plan op doeltreffende wijze te volgen. Elk plan wordt via de volgende velden op de specifieke leerling toegesneden:

  1. Aantal criteria
  2. Teamleden die toegang hebben tot de gegevens
  3. Details over criterium
  4. Planning voor gegevensverzameling
  5. Doelen
  6. Rapportageopties
  7. Overzicht van planwijzigingen en aantekeningen

Grafiek van individuele doel ‘hulp vragen’
ten opzichte van ‘getrouwe uitvoering doel’

Overzicht in te voeren doel

Direct starten?

Vul de invullijst in en stuur deze retour naar info@swissuite.nl. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Maakt u al gebruik van SWIS Suite en wilt u aanvullend de module I-SWIS? Stuur dan een interesse mail naar info@swissuite.nl.